dijous, 20 de gener del 2011

Nou Director General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments


Jordi Gassió i Borràs, director general de Prevenció Extinció d'Incendis i Salvaments
 
Nascut a Sabadell l’any 1959.
 
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (especialitat de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica) i Postgrau d’Autoavaluació en Traumatologia per la Universitat Internacional de Catalunya.
 
En l’actualitat és cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital de Puigcerdà i director mèdic a l’estació d’esquí de La Molina.
 
Des de l’any 1986 ha treballat com a metge traumatòleg en diversos hospitals, mútues i serveis mèdics d’estacions d’esquí arreu de Catalunya, i del 1996 al 2000 com a metge del Servei d’Emergències Mèdiques de la Generalitat.
 
L’any 2000 va entrar a la Direcció General d’Emergències del Departament d’Interior com a Metge del Grup d’Emergències Mèdiques dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, i alhora com a metge bomber voluntari del Parc de Bombers de Puigcerdà, activitats que encara exerceix.
 
Com a docent ha impartit cursos sobre cirurgia ortopèdica i traumatologia, urgències mèdiques, socorrisme i medicina de muntanya a Espanya, França i Andorra, així com de formació sanitària de bombers per a l’Escola de Bombers de la Generalitat.
 
En l’àmbit polític, és regidor de l’Ajuntament de Puigcerdà i president comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya, partit en el qual milita des del 1994. També fou conseller comarcal de la Cerdanya.